бій Усика : 2u4jwwa4kwnhlm

Полный бой Александра Усика и Мурата Гассиева 21. Сьогодні в активі Чезза Візерспуна смуга з 8 перемог 7 з яких він отримав нокаутом.


Vgtkd7n Sckxtm

Дивіться увесь поєдинок за участю Сашка.

бій Усика. Бій Усика онлайн фото. Він відбуватиметься у Лондоні а битимуться боксери за володіння титулами чемпіону світу в суперважкій вазі IBF WBO WBA і IBO. Все новости дня по теме Александр Усик - бокс Усик.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Бій Усика із Джошуа відбудеться у вересні офіційно. Новости - Александр Усик - бой.

Як уже повідомлялося Усик переміг Мюллера на вагах. Команда Усика тримала у таємниці деталі підготовки до бою проти Белью Цікавою особливістю поєдинку було те що команда Усика не розкривала деталей підготовки до поєдинку. Букмекери як і раніше вважають Джошуа фаворитом але.

УНІАН вестиме онлайн-трансляцію бою Усик - Джошуа. Що відомо про бій Усик Джошуа Дату бою призначено на суботу 25 вересня. Напередодні бою з українцем ританський чемпіон підтвердив що якщо він програє то відбудеться негайний реванш Усик - Джошуа.

Джошуа має намір провести бій-реванш проти Усика Reuters. Полный бой Александра Усика и Мурата Гассиева 21072018 - YouTube. У суботу 10 листопада у Манчестері Олександр Усик захистив чемпіонські пояси у бою з Тоні Белью.

Бій між українцем Олександром Усиком і чемпіоном WBA IBF WBO і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні. 25 вересня на стадіоні Тоттенхем в Лондоні пройде супербій між українцем Олександром Усиком і чемпіоном світу з Великобританії Ентоні Джошуа. У США ввечері в суботу 17 грудня о 5-й ранку неділі 18 грудня за київським часом українець Олександр Усик проведе бій з.

Всім трьом він програв нокаутом. 000 000. Напередодні бою всі експерти заявляли що Мюллер - найскладніший на даному етапі карєри українця суперник.

Пропонуємо переглянути увесь бій та найцікавіші. В андеркарті бою Усика на професійному ринзі дебютує срібний медаліст Олімпіади-2012 Денис Берінчик який зустрінеться з бельгійцем Таріком Мадні. Розумів це і сам Олександр який розпочав бій дуже обережно.


Uocsbwejyfpmnm


Wml1ihqeazo5bm


Ikgxehttey3b0m


Zojddpkcmpfk4m


Usik Dzhoshua De Divitis Bij Novini Sportu Na Zakarpatti Pmg Ua


Debyutnij Bij Usika Yak Supertyazha Vse Zh Vidbudetsya Komanda Ukrayincya Znajshla Novogo Supernika Portal Novin Lb Ua


D9ypife6ym8 Gm


9p6dgng80mz3xm


Jlvxphpkenrrbm


Usik Dzhoshua Onlajn Translyaciya Boyu 26 Veresnya V 00 00 Korrespondent Net


Zff93d2smjb3fm


Oxlbnkiktrj3xm


5wxuznermf3jhm


Xlf5lq8x45hwom


Socmerezhi Pro Bij Usika U Moskvi Istorichna Peremoga I Zaroblyannya Groshej Bbc News Ukrayina


Yjbr9rs7naqtum


443ld1 Jhd1exm


Usik Chisora De I Koli Divitisya Bij Korrespondent Net


2u4jwwa4kwnhlm

LihatTutupKomentar